Μαζί
€39.00 Original price was: €39.00.€35.10Η τρέχουσα τιμή είναι: €35.10.
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Βάρος | 1.695 kg |
---|---|
Σελίδες |
304 |
Εκδότης | |
Έτος κυκλοφορίας | |
Συγγραφέας |
Στέλιος Παρλιάρος (Συγγραφέας)
Ο Στέλιος Παρλιάρος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1959. Τελειώνοντας το γυμνάσιο ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει. Ανακαλύπτει τη ζαχαροπλαστική και της αφιερώνεται. Το 1980 δημιουργεί το Fresh και αλλάζει την πορεία της ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα. Σπουδάζει στο Παρίσι στον Ecole Le Notre, στη σχολή ζαχαροπλαστικής Escoffier του ξενοδοχείου Ritz, στη Λυών στη σχολή Valrhona και τέλος στον διάσημο Fauchon. Διδάσκει τα μυστικά της τεχνικής του σε σεμινάρια και εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση αποκαλύπτωντας τη… γλυκιά ζωή.
Jean-Marie Hoffman (Συγγραφέας)
Ο Jean-Marie Hoffmann γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1981, αλλά μεγάλωσε στη Γαλλία από μητέρα Ελληνίδα και πατέρα Γάλλο. Έτσι, άρχισε να μοιράζει την αγάπη του ανάμεσα στις δύο χώρες από πολύ μικρή ηλικία. Είναι αρχιμάγειρας στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα από το 2004. Με τις μαγειρικές του ικανότητες, έχει υπηρετήσει 5 Πρέσβεις. Σπούδασε τη μαγειρική τέχνη στη Γαλλία, στην περιοχή του Bordeaux. Η νίκη του στον διαγωνισμό «Καλύτερος μαθητευόμενος μάγειρας της Νοτιοδυτικής Γαλλίας» το 2002, τον οδήγησε στον «Εθνικό διαγωνισμό για τον καλύτερο μαθητευόμενο μάγειρα της Γαλλίας». Εργάστηκε στην περιοχή του Bordeaux σε εστιατόρια αναγνωρισμένα από τον οδηγό Michelin. Από το 2004 που ανάλαβε τις κουζίνες της γαλλικής Πρεσβείας, συνεχίζει να δημιουργεί και να εργάζεται δίπλα σε σεφ για να διοργανώσει events, να δίνει μαθήματα σε σχολές και να προωθεί τη γαστρονομία της Γαλλίας και της Ελλάδας.