Από στόμα σε στόμα – Θησαυροί της ελληνικής κουζίνας
€38.90 Original price was: €38.90.€35.01Η τρέχουσα τιμή είναι: €35.01.
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Βάρος | 1.480 kg |
---|---|
Σελίδες |
352 |
Εκδότης | |
Έτος κυκλοφορίας | |
Συγγραφέας |
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (Συγγραφέας)
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο. Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική εδώ και δώδεκα χρόνια. Είναι ιδιοκτήτρια του εστιατορίου “Παπαδάκης”, το οποίο, αφού λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία στην Πάρο, μεταφέρθηκε το 2005 στην Αθήνα. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική και το ταλέντο της και η εμπειρία της συνοδεύονται από σπουδές, καθώς το χειμώνα 2004-2005 παρακολούθησε εντατικά μαθήματα γαλλικής κουζίνας στη Σχολή Μαγειρικής Cordon Bleu στο Λονδίνο. Ακολούθησαν σεµινάρια ζαχαροπλαστικής πλάι στον Στέλιο Παρλιάρο και στη Σχολή Ζαχαροπλαστικής Valhrona στη Γαλλία. Συνεργάστηκε µε εφημερίδες, περιοδικά και ως σύμβουλος, παραδίδοντας μαθήματα μαγειρικής σε πολυεθνική εταιρεία τροφίμων, Παρουσιάζει εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση και αρθρογραφεί για θέματα της ειδικότητάς της σε εφημερίδες και περιοδικά. Έχει βραβευτεί ως “Γυναίκα της Χρονιάς” από το περιοδικό “Life & Style”.
Αναστάσιος Παπαλαζάρου (Συγγραφέας)
Ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου ασκεί το επάγγελμα του ιδιώτη διαιτολόγου από το 1991 και το προσωπικό του ενδιαφέρον, τόσο ερευνητικά όσο και επαγγελματικά, εστιάζεται στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. Την περίοδο 1993-94 έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου με αντικείμενο την ανθρώπινη διατροφή. Το διάστημα 2001-2003 έκανε δεύτερο μεταπτυχιακό στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών με αντικείμενο “Η διατροφή των αθλητών”. Από το 2004 είναι υποψήφιος διδάκτωρ στο τμήμα Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, με θέμα την τροποποίηση της συμπεριφοράς σε ασθενείς με νοσογόνο παχυσαρκία. Αρθογράφοι τακτικά στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο, συμμετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές με θέματα διατροφής, ενώ παράλληλα είναι συγγραφέας διαφόρων βιβλίων διατροφής. Είναι από τους πρώτους διαιτολόγους στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με την επίδραση της τροποποίησης συμπεριφοράς στην απώλεια βάρους. Το 1995 ίδρυσε την αλυσίδα διαιτολογικών γραφείων τροποποίησης συμπεριφοράς κι ελέγχου βάρους Nutrimed και μέχρι σήμερα είναι ο επιστημονικός διευθυντής της εταιρείας Nutrimed.